Cooking & Coaching

Cooking & Coaching

Een unieke combinatie!

Samen met een coach en een kok in de keuken aan de slag. Om je kwaliteiten op het werk en thuis weer helder te krijgen. Koken is als het leven.Je weegt af, maakt keuzes en gaat voor het beste resultaat. Een gerecht smaakt – net als het leven –  lekkerder als je van het gebaande pad durft af te wijken en er een persoonlijk tintje aan geeft. Hoe hectischer je leven, hoe ingewikkelder de keuzes. Deadlines, multi-tasken, presteren onder druk.


Voor je het weet zit je verstrikt in een net van alleen maar dingen die ‘moeten’. Tijdens deze workshop wordt het koken ingezet als instrument om te coachen. We gaan in op vraagstukken uit het professionele leven en ervaren dat in de keuken vergelijkbare dilemma’s spelen. Daar blijkt de uitweg vaak verrassend eenvoudig en effectief. Koken brengt rust en maakt je geest helder.

 

Heb je moeite om in je werk en thuis de verschillende taken te combineren en ook nog tijd voor jezelf en je gezin vrij te maken. Dan is deze workshop iets voor jou.
In deze workshop zijn diverse coachingsactiviteiten en het koken met elkaar verweven. En natuurlijk gaan we na het koken aan tafel en praten gezellig na. Maximaal aantal deelnemers: 8.

 

Nieuwsgierig naar deze nieuw kijk op ‘zelf keuzes maken’?

 

Neem contact op met:

Overakker Coaches  Marianne Overakker                         

     035-6213672; info@overakkercoaches.nl, www.overakkercoaches.nl

Assisti Culinair & Communicatie  Clara ten Houte de Lange

     033-4328845; workshop@assisti.nl,  www.assisti.nl